Η Γραμμή Αερίου είναι συνεργάτης της Coral Gas (πρώην Shell Gas), όσον αφορά τις εγκαταστάσεις υγραερίου. Στην πορεία αυτής της συνεργασίας, ο κ. Κυράκης εκτός από τις πολυάριθμες οικιακές εγκαταστάσεις που έχει αναλάβει, έχει συμμετάσχει και σε μεγάλο αριθμό επαγγελματικών εγκαταστάσεων υγραερίου, καθώς και βιομηχανικών έργων. Τα έργα αυτά,καθώς και η τοποθέτηση συστοιχιών σε καταστήματα, αλυσίδες εστιατορίων και ξενοδοχεία είναι μόνο ένα μέρος της πολυετούς μας εμπειρίας στον τομέα των εγκαταστάσεων υγραερίου.

Με την πάροδο του χρόνου, την απόκτηση όλο και μεγαλύτερης πείρας, τη συστηματοποίηση της εργασίας και την τυποποίηση των εξαρτημάτων δημιουργήθηκε, σε συνεργασία με τη Shell Gas, το Σύστημα ΟΙΚΟ. Για την προώθηση του συστήματος αυτού, η Shell Gas ήρθε σε επαφή  με μεγάλες εταιρίες στο χώρο των οικιακών συσκευών αερίου, καθώς και στον χώρο των επίπλων κουζίνας. Αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής υπήρξε η τωρινή συνεργασία της εταιρίας μας με εταιρίες όπως οι Petco, Miele, Teka, Antix, Natco, Biet, Εστία και Χώρος, Dovre, Metrixx καθώς και πολλές άλλες.

Επίσης, η συνεργασία μας με μεγάλες εταιρείες όπως η Coca-Cola 3E, η Nestle Hellas S.A. και τα Carrefour-Μαρινόπουλος σχετικά τη διάθεση συσκευών και εξαρτημάτων αερίου είναι άλλη μια πτυχή της δραστηριότητάς μας, όπως άλλωστε είναι και οι εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια.

Σημείο σταθμό στην πορεία της εταιρείας αποτέλεσε η συμβολή μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες "ΑΘΗΝΑ 2004", όπου σε συνεργασία με τη Shell Gas, είμασταν υπεύθυνοι για την κατασκευή, διάθεση και την τεχνική υποστήριξη των κλωβών για τη λειτουργία των βωμών της λαμπαδηδρομίας.

© 2006 - Γραμμή Αερίου Α.Ε. - All rights reserved